Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

14 dages fuld returret

Levering: 1-3 hverdage

Copy of Om os

Jeg hedder Karoline, og blev i 2020 mor for første gang. Vi har skabt Ninoo med ønsket om at give forældre mere overskud, og ikke mindst at hjælpe deres dyrebareste til en rolig optimal søvn. 

Da jeg selv var på barsel, oplevede vi at vores søn Iliya aldrig fik mere end 30 minutters sammenhængende søvn uden vuggende bevægelser. For ikke også at tale om den hårde kamp der skulle til før han fandt den nødvendige ro til at falde i søvn. Vi vuggede ham i flere timer i vores arme, lige indtil slyngevuggen blev vores redning.

 

Vi opdagede dog også, at de eksisterende slyngevugger og motorer på markedet ikke helt opfyldte vores behov. Kombinationen af en stilren og støjsvag motor, en kvalitetsvugge mere flere funktioner og et lækkert og stilrent stativ til fornuftige priser ikke var til at finde. Vi besluttede os derfor for at skabe den bedst mulige kombination til alle andre forældre i vores sted.

 

Vi har designet en yderst støjsvag motor med et lækkert enkelt look med sikkerheden i forreste række, som kan give rolige vuggende bevægelser til babyer, så de kan få den nødvendige ro og tryghed til at få den søvn de har behov for.

Derudover har vi fået designet og produceret en slyngevugge i GOTS-certificeret bomuld i høj kvalitet, i flere lækre farver, som endvidere indeholder alle de funktioner en slyngevugge skal indeholde. 

Hertil har vi også fået produceret et stilrent stativ i et mørkt galvaniseret look, som vil gøre sig godt i indretningen hos jer, som desuden er transportabel og kan flyttes rundt nemt. 

 

Det er vigtigt for os, at ingen der har behov for en vuggemotor og en slyngevugge skal gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed og design, da vores priser er skåret ned i bund, så i forældre og børn får høj sikkerhed, kvalitet og design for pengene.Jeg hedder Karoline, og blev i 2020 mor for første gang. Vi har skabt Ninoo med ønsket om at give forældre mere overskud, og ikke mindst at hjælpe deres dyrebareste til en rolig optimal søvn.  Da jeg selv var på barsel, oplevede vi at vores søn Iliya aldrig fik mere end 30 minutters sammenhængende søvn uden vuggende bevægelser. For ikke også at tale om den hårde kamp der skulle til før han fandt den nødvendige ro til at falde i søvn. Vi vuggede ham i flere timer i vores arme, lige indtil slyngevuggen blev vores redning.

Vi opdagede dog også, at de eksisterende slyngevugger og motorer på markedet ikke helt opfyldte vores behov.

Kombinationen af en stilren og støjsvag motor, en kvalitetsvugge mere flere funktioner og et lækkert og stilrent stativ til fornuftige priser ikke var til at finde. Vi besluttede os derfor for at skabe den bedst mulige kombination til alle andre forældre i vores sted.

 Vi har designet en yderst støjsvag motor med et lækkert enkelt look med sikkerheden i forreste række, som kan give rolige vuggende bevægelser til babyer, så de kan få den nødvendige ro og tryghed til at få den søvn de har behov for. Derudover har vi fået designet og produceret en slyngevugge i GOTS-certificeret bomuld i høj kvalitet, i flere lækre farver, som endvidere indeholder alle de funktioner en slyngevugge skal indeholde.  Hertil har vi også fået produceret et stilrent stativ, som vil gøre sig godt i indretningen hos jer, som desuden er transportabel og kan flyttes rundt nemt.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Hovedmenu

Tilføjet til kurv